Від ненависті до недоречних зауважень
І галюцинації
Це кіно у твоїй голові, лише імітація
Небезпечного бажання і відображення
Розбитого Місяця на весняній траві
Від ненависті до небезпечної пригоди
Ти більше не отримаєш такої нагоди
Торкнутися шматочків скла на просторах
Твоєї розбитої уяви
Зупинись, бо ти на це вже не маєш права
І попроси води у тих, хто збирається
Тебе отруїти
Подаруй їм зів’ялі квіти
Вологі від крові і сліз від любові
І сліз від звістки про смерть Девіда Боуі
Від ненависті до щасливців
Боязні висоти і несподіваної шизофренії
Ти плачеш у кутку і я тебе не розумію
Я буду сміятись коли твоє холодне джерело
Не обернеться на пустелю, яким би воно не було