Цілуй мене. Дражни. Вбивай.
Зневажливо, як завжди - не чекай.
Кидай у мене камені-слова,
Ти знаєш? Я вже взяла все сповна.
Ні! Не потрібно посмішок уранці,
Не треба ніжно пестити уста.
Ти клятий кат, рубай же голову -
всміхайся.
Полилась кров із гострого, іржавого ножа.