Я досі пам'ятаю той день
Коли ми уперше зустрілись
Стан мого серця було тоді важко описати
Зараз, ні то радість ні то сум
Що не повернути вже ті емоції і той сміх
Минулі спогади мають давати поштовх уперед
Інакше у спогадах можна втопитись
А знаєш, здається настав час
Прийшов той момент, коли фраза «усьому свій час» не актуальна
Мені лиш треба твоя присутність
А я вже не маю це втратити..
Поки палає іскра почуттів, не дай їй згаснути..
«Карпе Діам» у твоїй голові
Поринь у сни, моя люба
Про що думаєш, коли засинаєш, скажи мені?
І Знову минулі спогади?
Та сама вулиця, ті самі люди, незмінний алкоголь?
У плеєрі знову «Не вона» та «Містер Діджей»?
Люба, руйнуй старе
Відкривай нове
Я тобі в цьому допоможу
Потрібна лиш твоя і моя іскра
А поки палає іскра почуттів, не дай їй згаснути