Чи можу собі дозволити
Пальцями стати дотиком?
Чи можу залити золотом
Твою фіолетовість воскову
Зліпити із пилу спогади
Хапатися сонцем за жалюзі
Чи смію собі дозволити
Сьогодні твоє в неї вкрасти
Чи можу собі залишити
Зіркового неба з Колосом
Не йди, дозволь мені вірити
Що я не залишусь безТобною