Ісус Христос – де зараз ти?
Чи ти мене із неба бачиш?
Як хочеться мені до тебе йти
І як багато ти для мене значиш.
Твоя любов і вічна і жива,
Вона любого на планеті зігріває,
А мудрість – не лише слова,
Але й діла, що Бога величають.
Я дякую тобі, мій милий Бог
За те, що ти гріхи мої мені пробачив,
І як же без твоїх пересторог,
Я дослухаюся до них і вже не плачу.
Ісусе милий, ти мені цікавий,
Тебе побачити я хочу наяву,
Мені подобається погляд твій ласкавий,
Молитвою до тебе я живу.
Як би хотілось повернутись в ті часи,
Коли ти жив і зцілював людей,
Для мене ти учителем єси,
Твоє життя – любові апогей.