Запитання німі вдягають білі одежі
Але святістю і не пахне
Куклукс-Кланами йдуть на мрії непевні
Підривають прогнилі плани
Твої спраглі відбитки на пам'яті
У колекцію раритетно-безсмертних
Поруч гірка, там вірші й листи зім'яті
Не знайшли відповідних конвертів
Запитання вдивляються радужці в дно
І чорнилами проростають у вени
Я награлась завдосталь в німе кіно
Може трішки озвучки переживемо?