Світ - всього лише погана картина,
Бо Бог допустився страшної помилки.
І на, що здатна звичайна людина,
Коли життя вдвічі дешевше копійки?..
Мабуть йому все ж забракло таланту,
Або просто не вистало фарби та слів.
Певно треба було читати мантру,
Щоб змалювати свій самий ліпший із снів...
Цей Світ - просто безглузда картина,
У котрій втрачені всі орієнтири .
Чия це споконвічна провина,
Що ділить на межі, кордони й пунктири?..
Казали, що Бог вийшов за рамки
І що світу потрібен новий месія.
А Він вкотре споглядав світанки -
У Нього назавжди тепер ейфорія...