До вічного світла за брамою зіниць
Ефірним дотиком
Прирости корінням
До сірого, до кам'яного без різниці
В брудних і збочених
Зефірних мріях
Ти хочеш й досі? Не мовчи тоді
Я в лабіринтах сумнівів
Лелію твоє Так
Гарячих поглядів в мій бік
Запопелиться відповідь
І зірве дах