Розквітла ніч у пахощах мигдальних.
Сміються зорі, мліють світляки.
А в теплих снах, солодко-нереальних,
Кохання розпускає пелюстки.
Цей дивний квітень про любов співає
Весняно-п'янко у моїй душі.
Ця світла ніч так ніжно обіймає
І губиться у росах в спориші.
І знов усюди мариться твій погляд.
Мереживом на місячнім шляху
Гаптую стежку у чарівних зорях
Півтінями старого вишняку…
Хай час зупиниться.
Хай в ньому розчинюся…
Хай ніч бентежить, вабить, веселить…
Хай ця моя весна швидкоминуча
Завжди у серці солодко бринить.
Квітень 2016