заміноване поле
розкинуло свій
небокрай навкруги
кожен крок може легко
підтяти стебло
розірвати сліди
кожен може халепу
знайти і відкрити
улюблений смак
ще й таку що вже потім
себе не знайти
не зібрати ніяк
заміноване поле
то мир навкруги
чи то знову війна
всюди люди, життя
намагаються пити
і звісно до дна
чорні землі і трави
постали, шиплять
чорні сукні колес
кожен крок може стати
останнім таким
що знесе до небес