Скажи «Привіт» без сумніву, чи варто,
Скажи «Прощай» без огляду назад,
Я добре знаю, як тасує карти
Попутний вітер наших змін і втрат.
Люби тепер, зі щирістю і щемом,
Ненавидь завтра, завтра ж бо нема,
І смійся так, неначе не окремо
У цей момент моя й твоя рука.
Все буде з часом чи не буде часу,
Цілуй у скроню, там завжди пече,
І думай, думай, щастя - це щоразу,
Коли любов торкається очей.
Не згасне сонце, поки ти без страху,
Не впадуть зорі, адже ти ідеш.
Зіграй з життям. І йди крізь роси й трави
У небозводи, що не мають меж...