Я досі ще так не кохала,
Про тебе я мріяла, тебе лиш чекала.
І доля принесла мені подарунка,
Ти самий найкращий, оце я чаклунка.
Ти моє щастя, ти моя радість,
З тобою я мрію зустріти старість.
Тобі подарую казкові я ночі,
Аби ж тільки глянути в твої карі очі.
Усе, що бажаю – це бути твоєю,
Міцною і гарною бути сім’єю.
Де сміх дітвори і галас у домі,
Де бігають ніжки і все без утоми.
Тримати за руку тебе, цілувати,
І сильно до самої смерті кохати.
Сопіти на вушко, тобі усміхатись,
В обіймах твоїх від незгод заховатись.
Я буду для тебе і друг, і коханка,
І каву варитиму кожного ранку.
Шептати на вушко, тебе обіймати,
У горі і щасті кохати, кохати.
Від тебе я прошу поваги й кохання,
І усмішку гарну для мене зрання.
Ти моє серце, моє ти життя,
Я буду завжди коханий твоя!!!