Неймовірна краса природи западає в нас,коли нам сумно...
********
Рух кілець на воді після твоєї недоторканості,вражає
магічністю цнотодовершеності.
*******
Віщуни вводять в оману людей,а вона є невиліковним
паразитом життя.
********
Все зло содіяне,важко видихнеться майбутнім..
********
Насиченість сьогодення,фундамент свободи завтра.
*******
Риба ковтає не гачок, наживку,все інше вирок долі.
*******
Довершеність Едему,позбутись змії байдужості.
********
Все,що між тим і іншим...одноосібне.
********
Коловоротами дива́ кругом нас,а ми приспані самі собою.
*******
Місячне сяйво... світлий знак темряві.
*******
Лоно надії подає руку ще не тлінному у павутині.
*******
Всі блаженні теж колись були грішними.
*******
Все,що сіє добре слово,росте незримими плодами вічності.
*******
Церковні дзвони розганяють бісів,і дають відлік душі.
******
Позитивні ідеї...резерви фонду Всесвіту.
******
Там де крутились жорна життя і сипався хліб крові і плоті,
знайшли прихисток щурі і миші,ач , немає життя і без них.
******
Глибока віра...виліковний сказ без ін"єкцій.
******
Сервіс долі...багаж за плечима.
*******
Все істинне, благодать...єдине зло, докора пітьми.
******
Все те,що ще чіпляє тебе,крок до перемоги над собою.
******