Як навчишся змагатись, приходь,
Я тебе навчу програвати,
Найболючіша з наших хвороб -
Це нездатність в поразці встати.
Можеш твердо рушати на схід,
І в кишені ховати світло,
Потім звідти дістанеш лиш мідь,
Що в долонях пектиме цвітом.
Обіцяю, зрощу ці квіти.
Не зірвавши, тобі додасться.
Бо найбільша помилка в світі -
Руйнувати світ у поразці.
Можеш бити сильніше грому,
І терпіти удари в спину,
Та прошу, не дозволь нікому
Загубити в собі людину...