Зимовий день зажурено
Розтрушує порошу,
Здійма завію білих снів на сад,
Де ми давно так мріяли з тобою
Про майбутнє... А нині...
Втратили надію
Ти і я...
...що колись з"явиться весна,
Залопотить рожево-білим квітом,
Навіє заметіль преніжних почуттів
У серце нам...
І крила виростуть одразу,
Щоби дійнятись неба
І досягнути сонця...
Від щастя!.. Разом...
Ти і я...
Зимовий день, сумуючи,
Мете сліпу завію...
Дороги всі засипані вже
Білим-білим снігом...
Повір мені...
Ніколи нам не стрітися
З тобою... Нам - ніколи!..
І повік...
27.03.2014