Щодня і щоночі кремлівські гармати
Безкарно розстрілюють наших бійців!
На Мінські шпаргалки ординцям начхати:
Вони в Україні тренують спеців!
А ми мовчимо, замість відсіч їм дати?
Неначе мішені народні сини!
Верховний вказівку віддав:”НЕ СТРІЛЯТИ!” –
На Банковій й в Раді немає війни?
На відкуп спільноті злочинні накази
Розв’язують руки московським катам!
Порожні балачки русні не укази,
Зате несуть смерті в окопи братам!
Та панству байдуже до вбивств патріотів –
В їх сім’ях немає ні вдів, ні сиріт.
Незнані жахіття нічних їм нальотів.
Хвилює їх зайвий лише целюліт!
Якби домочадці провладних злодіїв
І діти багатих у війську б були,
Я певен: давно б вже цей вузол гордіїв,
Вожді і Гарант розв’язати б змогли!!!
Слава нації! Смерть ворогам! Кіндрат & Корінь . 07.07.2016р.