''Тільки ти і я''
''Just You And Me''
Автор Мирон-Мар'ян - 24 березня 2016 року
Куплет 1
Я завжди тебе кохав,
Але знав ти зраджуєш мені,
Немає більше віри тобі.
Навіщо ти робиш боляче мені?..
За що ти так зі мною?..
Я просто хотів бути з тобою!..
Приспів:
Одного разу побачив разом вас,
І зрозумів немає ніяких нас.
Ви йшли, тримаючи один одного за руку,
Як пережити мені цю розлуку?...
Куплет 2
У нас могла бути родина,
Ти хотіла дітей мати, мамою стати,
Але раптом все пішло крахом,
Лиш однієї руки змахом.
Просто пішла і нічого не сказала,
Моє серце і душу на куски розламала.
Куплет 3
Моя мила, послухай зараз мене:
Я люблю, люблю тільки тебе,
Але після того, що в тебе з ним було,
У нас минулого наче і не було.
Як легко все ти поламала,
І в очах твоїх я бачу тобі цього мало.
Приспів:
Одного разу побачив разом вас,
І зрозумів немає ніяких нас.
Ви йшли, тримаючи один одного за руку,
Як пережити мені цю розлуку?...
Куплет 4
Ти закрила сильно двері за собою,
Тому, що не хотіла бути зі мною.
Я заглянув тобі прямо в очі,
Сьогодні тієї самої ночі.
Вона сказала мені, що їй все одно,
Що між нами колись було.
Приспів:
Одного разу побачив разом вас,
І зрозумів немає ніяких нас.
Ви йшли, тримаючи один одного за руку,
Як пережити мені цю розлуку?...
P.S. Тільки ти і я (завжди), Тільки ти і я (назавжди).
P.S. Just You And Me (Always), Just You And Me (Forever).