Мої очі милуються тільки тобою (Присвячено коханій дружині. )
Мої очі милуються тільки тобою,
серце б"ється у грудях немов барабан,
як затьмарений розум твоєю красою,
руки хочуть обняти лиш твій ніжний стан.
Мені сумно без тебе, без голосу твого.
Коли ми не разом туга в грудях щемить,
я крім тебе в житті не кохаю нікого
й відпускати не хочу тебе ні на мить.
Ти мій ангел з небес,моя вірна дружина,
мама наших дітей і в житті вірний друг,
тебе сильно люблю,палко, ніжно, нестримно
і від твого тепла перехоплює дух.
Я не завжди правий, не уважним буваю
ти пробач мені мила за очі в сльозах
я здобути б хотів тобі ключик від раю,
а для мене мій рай лише в твоїх очах.
21.10.2014. Genyk Lys
"Мені сумно без тебе, без голосу твого.
Коли ми не разом - туга в грудях щемить.
Я крім тебе в житті не кохаю нікого ... "
надзвичайно тепло, щиро і ніжно
Genyk Lys відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00