Не спати зимовими довгими ночами: Відчувати, бачити, мріяти... Проти власної гордості чинити злочини Твої очі секундами міряти І щоночі себе втрачати У морях нездійсненних надій. Вже напевно, напевно знати, що ти... Моя мрія, однак не мій ....
ID: 682776 Рубрика: Поезія, Лірика кохання дата надходження: 10.08.2016 00:25:16 © дата внесення змiн: 10.08.2016 00:25:16 автор: Петрик)
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie