Відпустити тебе залишається Ну не бути нам разом з тобою , Наші долі ,звичайно, сплітаються, Просто більше не між собою. Я напевно колись призвичаюся Голос твій такий рідний не чути . Ти у пам’яті моїй зостанешся, Чужий, але ще не забутий….
ID: 683443 Рубрика: Поезія, Лірика кохання дата надходження: 13.08.2016 14:17:30 © дата внесення змiн: 13.08.2016 14:17:30 автор: Петрик)
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie