Я відчуваю ніжності тепло,
На дотик щастя відчуваю.
Тону ,як вперше,знов і знов
Я в морі з назвою Любов,
В безмежжі почуттів я захлинаюсь.
Твій погляд ласкою бринить ,
Напоєний небес красою.
Не можу я без тебе жить,
Люблю і буду я любить,
Ми разом назавжди з тобою.
Нас гріє вірності тепло,
А більш нічого і не треба.
Серед спокус,вагань,тривог
Тебе послав мені сам Бог,
Тебе подарувало вічне небо.
Я відчуваю ніжності тепло,
Кохання смак я відчуваю.
Горю ,як вперше,знов і знов
Я у вогні ,що є Любов,
Від жару почуттів я задихаюсь
Дякую Вам,пані Галино,за чудове побажання!Бог є Любов!хто не любить ближнього ,той не знає Бога.це святі слова ,які стараюся виконувати в своєму житті.Навзаєм і Вам бажаю перебувати в Любові Отчій!!!