За основу взятий цей вірш -
Твоя пора настала року,
Ще любиш осінь, чи вже ні?
У мегаполісі Нью-Йорку
Від України вдалині.
Чи каву п’єш у ліжку зранку,
Чи кольорові твої сни,
Як там живеться, емігрантко?
Зимою, влітку, восени…
Прийшла неждано осінь знову -
І над Гудзоном, і Дніпром
Малює дощ туманну долю,
Глибоку лінію долонь.
На вітрі айстри б’ють поклони,
Бушує море - океан.
В калюжі жовте листя тоне,
Я тут, а ти далеко- там…
2013
Відео - https://youtu.be/0X4kZTBZcF8
що сказати....з приходом на цей сайт послав в моє життя господь таких людей, що до душі мені те,що вони роблять...їх небагато,але глянеш тільки на ім"я-і вже знаєш,що щось хороше,душевне принесли в світ... Дякую вам,хлопці