Найдорожче моє і найрідніше,
Щось у серці тепле до тебе маю.
Ти для мене не просто,ти - щось більше.
Ти для мене повітря, тебе вдихаю.
Ти для мене сонце, моє найтепліше.
І усе про мене тільки ти знаєш.
З кожним поглядом, чи усмішкою на обличчі.
Ти щоразу більше в мені проростаєш.