Для моєї матусі і єдиної незламної опори. Я люблю тебе, моя кучерява принцесо)
Моя депресія...вже майже рік має одне і те ж ім'я
Моя депресія в'їлася в стіни і скрип нічної підлоги
Моя депресія схожа більше на моє таємне і друге я
У кожній кімнаті, загублена, будує пороги.
Моя маленька, кучерява дівчинко, ти не журися, гаразд?
Твоя депресія стане моєю й загубиться десь в коридорі
Твоя депресія відшліфує мій некрасивий і брудний смарагд
І відіб'є у них відображені в твоєму погляді зорі.
Твої проблеми настільки глибокі і в'їджені в шкіру, люба,
Що мені здається, ніби вони проросли в твоїх венах
Ще трохи і весь той біль тебе остаточно й навіки погубить
І потоне в очах твоїх... чому неземних і таких зелених.
Я заберу тебе ніжно у свої тендітні руки, ти віриш?
Я вкраду весь твій сум і турботи, і нещастя однією ласкою.
Ти будеш щаслива і вічно прекрасна і часу не зміриш
Бо тільки ніжність зробить твоє життя чарівною казкою....