|
Тобі сьогодні 25,
в віночку стрічки, маки, квіти,
та іменини відзначать
не просто, коли гинуть діти...
Коли вишивану сорочку
хтось тягне різко за поділ,
коли сльозами, мов струмочок,
оплакуєш своїх синів...
Безкрайня, сильна, синьо-жовта,
ти нездоланна, вірю я...
задмухаєм свічу на торті,
зітремо слово це "війна"...
Ще згинуть наші вороженьки,
і доля наша зацвіте,
моя тендітна вільна ненька,
я дякую тобі за все.
Моя ровесниця кохана,
мій рідний подих, любий дім,
ти - щира, вірна, бездоганна,
мій ангелок, такий один!
І пісня твоя солов'їна,
хай лине на просторах всіх,
Одеса, Львів, Донецьк чи Київ,
лиш мир, добро, любов та сміх.
Моя відважна й незалежна,
ми вистоїмо, й новий час
нам принесе щастя безмежне,
лиш загартує сил запас!
Тебе зі святом! Леді мила!
Зроби в майбутнє новий крок,
розкриємо всі разом крила,
й полетимо ми до зірок!
Сьогодні буде гучно свято,
вже 25-те звідусіль
від серця серцю передати,
що краще в світі не знайти!
Моя тендітна і чарівна,
на жаль, сьогодні ти боєць,
та ми все здужаємо, рідна,
зведем лихе все нанівець.
Тож, відпочинь у своє свято,
присядь і пісню заспівай,
а ми послухаєм завзято,
як пісня лине в небокрай.
І голосів гучних суцвіття
підхопить рідний твій мотив,
Ти -Незалежна чверть століття,
хоча в душі така завжди!
ID:
685457
Рубрика: Поезія, Громадянська лірика
дата надходження: 24.08.2016 03:47:38
© дата внесення змiн: 24.08.2016 03:47:38
автор: Sama_po_Sobi
Вкажіть причину вашої скарги
|