Ти подорослішав, мій сину…
Лягла на скроні сивина,
Волоссям, кольору полину,
Відмітила тебе війна.
Ти бачиш жах і очі смерті.
Оскал, скажений, ворогів.
Межі життя, тротилом стерті
І біль, поранених братів.
Ти знаєш спрагу, спеку й холод.
Відважні рейди по ночах.
Жорсткі бої й пекучий голод.
Ненависть й відчай у містах.
В твоїх очах, мабуть, назавжди
Відбиток цих страшних подій.
Герої і щурі продажні,
І присмак, втрачених надій.
Ти іншим став. Ти став солдатом.
У цей важкий для Неньки час
Пішов Вітчизну захищати,
Щоб звір москаль не ліз до нас…
Хай Матінка Господня, синку,
Тебе укриє від біди!
Дасть Перемоги в поєдинку
Над окупантами з орди!!!
Слава нації! Смерть ворогам! Кіндрат & Корінь. 28.08.2016р.
Подвигу усіх синів України, що захищають рідну землю від агресора – московської орди, присвячую…