Слова: Наталя Мазур
Музика: Василь Корба
Виконує: Олена Прядко
А ми з тобою ще недоспівали,
Недолюбили й недотанцювали.
Не вишили для внуків вишиванки,
Та не зустріли райдужні світанки.
Приспів:
Коханий, милий,
Голубе сивий,
Лину до тебе
Я кожну мить.
Дякую долі,
Що ми з тобою,
І що кохання
В серці горить.
Нам бачити зимою заметілі,
Улітку, як пливуть тумани білі,
Як пролісок весною розквітає,
А восени, як листя опадає.
Нам вальси слухати - не Лакрімозу,
Складати вірші, і писати прозу,
Радіти сонцю, вітрові і зливі!
Ще будемо з тобою ми щасливі!