Я не скажу,що люблю так дощі,
Волію стати в прохолодні грози...
Я не скажу,що влюблена у спекотінь,
Та огорнутись променями хочу.
Не завжди правда видається нам
Не завжди щирість у любові,
Є серед зла і дерево добра
серед зіслов"я скине і плоди вагомі.
Багатогранний світ,а істина одна
Найвища сутність є ключем пізнання,
Життя джерел не вичерпать до дна
Щоб осягнути вимір протилежний...