вдивлятись в нiч, шукати сенс життя на стелi
осiннiм ранком купувать платки
в аптецi попросивши "дайте щось вiд внутрiшньої смертi"
отримати презирство й погляди кривi
впиватись чаєм, який ніколи не любив
i лiнь сходити за цигарками - за щастям
ще десь в квартирi окуляри загубив
от тiльки б не попасти в людськi пастки
і час пливе з очей моїх обличчям
в кишені глюконатний препарат
на циферблаті дві секунди і як зазвичай
деактивовуєм всі бомби і йдемо грати Мортал Комбат