віват елітній любові
не тій що у багатіїв звісно
вона не вихваляється багатсвом почуттів
ніжністю чи піклуванням
елітній любові віват
бо перебуваючи на п'єдесталі
вона не дивитися звисока
на тих хто потерпів поразку
любов взагалі поняття синусоїдне
лавина пристрасті накопичується
стає гаряче
все тане і треба знову починати спочатку
любов між нами бо любов в кожному з нас
статки любові це тремтливе тіло від щастя
ми багаті бо елітна любов з нами
бо ми любимо незважаючи на нещастя
віват закоханим
віват коханню