Знову поїзд:
Вкотре і куди?
Знов дорога:
В невідоме, може,
Писані й неписані листи
Адресату вкотре невідомі.
Кілька речень:
Просьба і печаль,
І поставлені крапки, там де не треба,
А між білих ліній - крик і жаль,
Бо кохати привілей є неба -
І кінець…
P.S. до життя
На пероні -
Двоє вже нерідні,
Винесено вироки запізні,
В тих очах примирення одне -
І дорога, котра біль несе…
tap-tap - постукування по підлозі / противнику / собі. Символічний жест, що означає здачу боя.