Я хочу, щоб ти знав, як я пахну.
Вийди в ніч, і вдихай: вдихай глибоко і помалу, під тиском грудей, і ще раз - вдихай, роздуваючи крильця носа, і ось - я - злегка осяйний туманець.Ледь заплющуй очі, і обіймай мій тонкий стан, втикайся носом мені в шию, плекай моє волосся у своїй долоні- і ще один, третій, повільний вдих.
Десь далеко цвіте в ночі жасмин. Його чадний аромат розчиняється зоряними вервечками, відмивається вологим нічним повітрям, і до цього легкого шлейфу домішуються нотки нічних трав, настояних на росі і я... пахну цим ароматом я... пахну ніччю і сонцем, тільки сонце розщеплене на амбруючі атоми кущем жасмину.
І з кожним подихом я- заволодіваю тобою, розумом, тілом, душею, стаю твоєю не осяйною весною,твоїм всесвітом.
Я хочу щоб ти пам'ятав, як я пахну.