Ти вибив землю з під моїх ніг
Спантеличив мене своїм вибором
А все ж так глибоко в серце моє заліг
Вже остаточно не станеш моїм
Як виявилось постійно мені брехав
Що не вмієш любити, виходить що мене
Тільки зі мною так, її покохав
Зате в тебе все добре, можеш привітати себе
Так страшно тепер тебе побачити
Що ж ти можеш розгледіти в моїх очах
Вже не зі мною, багато вона буде значити
Прошу, тільки не з'являйся в моїх снах
Я надломана, спустошена, розчарована більше в собі
Як можна було такій як я на щось сподіватися
Так багато сил і часу було віддано тобі
І ти був поруч, більше ні в чому зізнаватись
30.09.16