важка музика
человек человеку вовк
мені так казав батько випиваючи чарку гіркої
людина людині вовк і тільки свій може за свого піклуватися
збиваючись в зграї, де виють пісні вічному Місяцю
переодягнувся у вовчу шкіру вовк і керує стадом овець
ииииииииииииииииииии
як можна так жити коли людина людині вовк?
як можна так жити коли людина людині вовк?
человек человеку вовк
людина людині вовк
важка музика
це є фанфік до,, Дурдом,, Єлейни Стефанович
дуже важкий твір,антирадянський,антипсихіатричний і антинедолюдський