|
Низький уклін всім тим, хто гордо носить
звання почесне й горде - "Захисник",
хто береже наш спокій вдень й щоночі,
ви - спокій для країни рятівний!
Ви ті, хто завжди стане нам стіною,
хто захистить від куль, коли б'є град,
ви нас закриєте коли лихая доля,
нам посилає черговий розряд.
Сьогодні Ваш день, ті, хто може
міцніше бути криці, як граніт,
і, хто в скрутну хвилину допоможе,
кордон закриє, як потужний щит!
Хай вас завжди оберігає доля,
і мирним буде кожен ваший крок,
хай стихнуть залпи переможним боєм,
і боронить ваше життя най Бог!
І ті усі, кому небесна пристань,
стала домівкою хоча і передчас,
за подвиг ратний ми вклоняємось вам низько,
ми пам'ятаємо, ми молимось за вас.
Хай смута, що на землю нашу впала
розвіється, як наче й не було,
вам дня одного, звісно, дуже мало,
хай днів щасливих завжди буде джерело!
Хай буде тільки радість в вас у домі,
усмішка завжди сяє на лиці,
хай янгол долі вас завжди боронить,
зі святом вас, нескорені бійці!
ID:
694316
Рубрика: Поезія, Громадянська лірика
дата надходження: 14.10.2016 21:25:56
© дата внесення змiн: 14.10.2016 21:25:56
автор: Sama_po_Sobi
Вкажіть причину вашої скарги
|