Втрачені роки на дурня,дарма прожитий вік.
******
Зорі одним дають підказку,іншим візитку,
а решту чекають на побачення.
******
Те ,що сказав колись поет,сьогодні вислів маніфест.
*******
Рано чи пізно кола зійдуться не залежно з якої відстані
було кинуто камінь і його доведеться підняти.
*******
Звідки ти не почав би свою путь,вона веде до Бога.
*****
Світ молиться,мільйони моляться,але почуті одиниці.
*******
Керувати державою не легка справа,
керувати народом,повна пітьма.
******
Коли ти бідний,то щирий,коли багатієш,
стаєш катом своєї душі.
******
Золото просто метал із показником проби на ній.
*******
коли жар-птиця вилетіла з ваших рук,не біда.
Достатньо горобця,щоб не бути одиноким.
*******
Крик душі,це крик волі і свободи.