Неповірянь більше ніж правди,та вона сильніша,як атом.
*******
Глибока думка,рілля для майбутнього насіння.
********
Поети...завжди одна із сторін неба.
********
Пройде пеклом по землі,пізнаєш солод Раю.
*******
Якби глибоко не орали,рано чи пізно зерно зійде.
*******
Не потрібно гучних висловів,залишайте смиренну мудрість.
********
Не всі блага в благо нас.Розпізнавати їх,один крок до
спасіння.
********
Золотоверхі купола не мають божественної магії,а
простоту Афону,живить Божество.
********
Узурпатом часу є не порозуміння людини з ним.
*******
Магія це завжди втручання в біоритми.
*******
Громадський транспорт...міні вулик на колесах,
емоцій і думок...
********
Тональність звуків...вібрація тонких матерій Всесвіту...
********