зіткнення абсурду
зіткнення з авангарду
поцілунок бурлеску
танець канкану
без змісту
кольори піжамні
теорії життя
в теорії орігамі
кисло-самотні жовті пінгвіни
торкаються снігу
рук скарабеї
грудей піраміди
пісок з домішком сніду
заборонене завжди інтимне
геометричні фігури людей
крапки трикутники лінії
площі об ємів
снобів циліндри
тростина
еліта
монокль
годинник
завершення
фініш
кінець
танець з самотності тигром
знайди в собі звіра
ми знайшли цей вінець
втративши суть
віднайшовши сенс