Чому на небі сонце сяє?
Чому настає ніч і його сяйво назавжди в очах згасає?
Чому самотнє серце слабо кров качає,
А як зустріне рідне, з грудей неначе вилітає?
Чому із вуст фальшиві слова ллються,
А після цього, в докорах сумління думки б'ються?
Чому для щастя так багато треба?
Чому душа падає в пекло або летить до неба?
Чому у мене так багато запитань?
Як бути, що робити у момент вагань?
Де відповідь на кожне з них знайти?
Чи правильний я шлях обрала, хіба вартує далі йти?! (с)