********************
Це день настав, а чи хисткий міраж?
Учора твердь стогнала під ногами
І розтрощило осені пейзаж
Снарядами, що вибухли степами.
Тремтіла знов Італії земля,
Донбас приймав людської крові жертви,
І голосило відчаєм маля -
Покинуте: не доля ще померти...
Америку потряс "хелоуін":
У Білім Домі - танець президента:
Там вибори між сильних світу,
Й він останні вислухає компліменти...
Вже Балтія готова до війни,
Знов путлера тіпає параноя,
І бочка пороху - військова база - Крим -
Як смертник, що усіх візьме з собою...
І Україна здивувала світ
Розмахом депутатських декларацій...
А там... І там... Вражають знову ЗМІ,
І вже несила навіть дивуваться...
І хочеться забігти в буйний ліс,
Зануритись в його дрімотну тишу,
Дивитися, як пагінець проріс,
І слухати, як вітер гай колише.
І проростати паростком новим -
Людині - у нове Тисячоліття,
Багатством барв упитися земним,
Плекать криницю власну в цьому світі.
Навіть сам цей слоган для новин є неприйнятним, оскільки вони мають ІНФОРМУВАТИ, причому, безпристрастно, а не вражати надуманим сенсаціями істермчними голосами, знущаючися з нашої психіки. І це стосується практично усіх каналів, які насправді зомбують нас не гірше, ніж російськи - своїх громадян. Читаймо вірші, нехай вони сіють прекрасне у нашіх душах .