Весна без тебе,
Всі сни пусті...
Похмуре небо,-
Пил на хресті...
Без тебе літо,
Минають дні...
Без тебе діти,
Та всі сумні...
Без тебе осінь,
Сумує пес...
Ми вірим досі,
Зійдеш з небес...
Прийде зима,
У біле вбрана...
Тебе нема,-
Душевна рана...
04 11 2016 р
Вікторія Р
Присвята братовi, Вiталiю...