Бідність не порок. Саме так.
Пороки звичайно веселіші,
і досить дорогі, от чому
аскеза корисна для душі
...і гаманця
І досить практична.
Ну правда, мівіну легко готувати,
А дірки в джинсах знову в моді
I was not uncommon once
…з більшою зп.
В цьому місяці або плачу за світло
або взуття купую.
При свічках – так романтично.
Бачьте, звикаю наче.
I am uncommon now
Уявлю собі, що це не на завжди,
Або, що поетка як і її колеги чоловіки
Має бути голодною ...трохи змерзлою
богема вимагає жертв.