Татуювання на твоїй шкірі
Роблять із мене дослідника.
Ми щирі, чесні, сміливі,
Виходячи від сповідника.
Метал у твоєму голосі,
Тілі, подекуди, серці,
Посмішці, сміху вголос і
Гостроті, наче перцю,
Таврує мене зсередини,
Пронизує і виймає
Життєво важливі органи.
Пускає у сни бабая.
Пускає в легені спазми.
В долоні і під ключиці
Гострі, немов сарказми,
Встромляє нещадно спиці.
Є ті, хто з тобою поряд,
Є ті, хто тобі цікавий.
І ті, кому один погляд
Смертельний, але ласкавий.