Боже, Ти Україну нам збережи!
Дай її миру, сили, снаги,
Дай її мужності, волі, терпіння,
Щоби діждалася свого спасіння.
Діво Маріє, Божая Мати!
Допоможи Україну підняти
І омофором накрий Ти своїм,
Єдності дай нам усім!
Ісусе Христе,Ти одягни
В одіж свою українські сини,
Щоби із вірою впевнено йшли,
Мир Україні всій принесли!
Просим, благаєм, стаєм на коліна,
Не допусти, щоб була в нас руїна.
Будемо вдячні молитись завжди!
Боже, Ти Україну нам збережи!
Тут не Бога просить надо, а международный контроль устанавливать. Нынешняя руина страшна тем, что в стране на АЭС 15 ядерных реакторов, которые выработали свой ресурс и на грани. Если что - мало никому не покажется!
Haluna2 відповів на коментар БИЧ, 17.11.2016 - 00:10