|
(пісня під бандуру або без супроводу)
Слова - П. Швець.
Музика - А. Філімоніхін.
__ Україні
__ і
__ пам'яті Петра Швеця (1945 - 1999 р.р.) -
__ присвячується (А. Ф.).
Гей, гей!..
Устань, вкраїнцю, із колін
І спину розігни -
Гей,гей!.. -
Заради щастя поколінь -
І доньок, і синів!
Гей, гей!..
Устань, вкраїнцю, із колін!
Устань, вкраінцю, із колін!..
Гей, гей!..
Гей, гей!..
Кипить козацький гнів святий
На власних посіпак,
Гей, гей!..
Неначе знов тут хан-Батий,
А мій народ - кріпак!
Гей, гей!..
Кипить козацький гнів сятий!
Кипить козацький гнів святий!..
Гей, гей!..
Гей, гей!..
Коли ж бо сили молоді
Народять "землетрус" -
Гей, гей!.. -
І Світлий вимурують Дім -
Такий, як мрияв Стус?
Гей, гей!..
Коли ж бо, сили молоді?!
Коли ж бо, сили молоді?!..
Гей, гей!..
Гей, гей!..
Вони ідуть, вони грядуть -
Ти чуєш, брате мій? -
Гей, гей!.. -
І підмурівок вже кладуть
Исторії новий!
Гей, гей!..
Вони ідуть, вони грядуть!
Вони ідуть, вони грядуть!..
Гей, гей!..
...Гей, гей!..
Устань, вкраїнцю, із колін
І спину розігни -
Гей, гей!.. -
Заради щастя поколінь -
І доньок, І синів!
Гей, гей!..
Устань, вкраїнцю, із колін!
Устань, вкраїнцю, із колінь!..
Гей, гей!
Гей, гей!
Гей, гей!..
2000 р.
ID:
702041
Рубрика: Поезія,
дата надходження: 21.11.2016 22:00:40
© дата внесення змiн: 24.11.2016 19:21:30
автор: Анатолий Филимонихин
Вкажіть причину вашої скарги
|