криве ліжко
пекло перфекціоніста
хочеш встати
неможливо
злізти
кути нахилу
куди далі йти?
світло зоряне
втрачене
ніч з присмаком
мазохізму
обпікає
покривало
завбачливо
зміна світла
в зміні значень
насолода
залежить
від збочення
скрип пружини
ріже тихо
біль неможливо
наврочити
важке марення
звільнення особистого
простору
в своїй домівці бути
примарою
до неможливого
просто
реальність
мука не може
бути оманою
бути спаленим
силою смаку та звички
втіха одна
завтра не буде
незвичним