у нас є власний бог та релігія
і чиста любов взаємністю вмита
є трохи води та хліба
є трохи ніжності
натще любові і вірності
нам вистачить просто мати одне одного
десь поблизу серця та розуму
ти увійшла у мене вірою
я оселився у тобі затишком
і вже ніхто із нас не боїться холоду
ми одне в одного ввірували
ми прийняли належним це все
ти мене вберегла любов'ю
серце моє
віру мою
я помолюсь за тебе вкотре
за очі твої світлі
за усмішку твою привітну
за радість твою сумну
падаю птахом
ти мене втримаєш від падіння
дасиш крила й надії
бачу твій образ
бачу руки твої ніжністю вмиті
ти тінню на щоці
незграбно вгризається сонцем
я натомість у тобі гублюсь
невиразними віршами
і так хочеться кожного дня
зрошувати у твоїх садах свіжі дощі
і так хочеться кожного ранку
обіймати тебе вітром
я знаю всього лиш один шлях до твого дому
я знаю всього лиш одну зірку на небі
помовчу з тишею
ти увійшла у мене вірою
я оселився у тобі затишком