Вчора поки сходила з розуму я
Втративши залишки стриму
Мою колишню святість ковтала земля
Серце пяніло із нами такими
Вчора облізла правильність блякла
Поки ти пив мою душу
Голосом грішним у мені заклякши
Істинно й непорушно
Вчора розбилось небо в твоїх очах
Вчора я вибрала твої крила
І відпустивши без жалю дах
По-Лю-Би-Ла...