мені дуже приємно, що Ви не шкодуєте свого часу ні вдень, ні вночі, а так пильно видивляєтесь всі помилки. Але, на рахунок наголосів, даруйте, я буду використовувати все, що мені буде видаватись доречним на моїй сторінці. Якщо Вас це якимось чином зачіпає, то просто не витрачайте свій дорогоцінний час і знання. Вибачте! І дякую.
P.S. На рахунок питання адреси і адреса - то другий варіант є також можливим, хоч і рідше, і, здебільшого як архаїзм. Використовувала його спеціально. Та з легкістю можу змінити на більш звичний пересічному оку варіант.
Ще раз дякую і всього найкращого!