З ПРИЙДЕШНІМ 2017 РОКОМ!
Випалює останні ночі рік,
Незручно нашій Мавпі вже сидиться.
Закінчується виділений вік,
Ще січень- місяць буде чепуриться –
Думок її не взнати і повік…
Приніс цей рік багато всім брехні –
Покрівець здерто з того, що закрите…
Біда, що гинуть у АТО – війні…
Хтось золотом наповнює корита –
Підступність мавп – гримаси чарівні…
На зміну Мавпі Півень прилетить –
Є сподівання щирості та правди.
Можливо, пір’я в когось полетить…
Надіюсь на очищення в державі –
Не допустити б горлопанства мить…
І єдності в новому році всім!
Когут – не Мавпа, і сім’ю шанує.
Нехай закінчиться страшний екстрим,
Що душу українську так плюндрує,
І добре б ще на море – у наш Крим…
Бажаю нам не втратити надію,
Все рівно, рано-пізно зло мине.
Нехай народ плекає світлу мрію –
Господня правда всіх наздожене…
Лиш справжній гідне у душі леліє…
Вітаю, друзі, вас з прийдешнім роком!
Бажаю істину пізнати і Творця!
Хоч доля шкутильгає хибним кроком,
Сплетімо руки для покладення вінця,
Ми, українці, – нація нівроку!
ВСІМ МИРУ ТА ЛЮБОВІ!
З НОВИМ РОКОМ!
(с) Валентина Гуменюк